top of page

/Kinderportretdag
   

Hoe mooi is het om een bijzonder portret van je kind thuis aan de muur te hangen! Kinderen veranderen zo snel. Vele momenten die je als ouders niet wil missen en vastleggen. Koester die momenten en gun jezelf een kunstwerk. 

Ik maak verstilde schilderachtige portr
etten die net zo uniek zijn als je kinderen. Zo'n professioneel portret van je kind is een waardevolle herinnering voor later, een investering voor de rest van je leven.

Meld je nu hieronder aan voor het boeken van een korte individuele fotoshoot op een van de
Portretdagen. Per dag zijn een beperkt aantal plaatsen vrij. Heb je liever een uitgebreide fotoshoot? Boek dan een reguliere, fotosessie op maat.


 

Wat zegt de klant:

Ellen heeft foto’s gemaakt van onze twee oudste dochters van 9 en 11 jaar. Ze hadden jurken en andere kleren van hun moeder uitgekozen om aan te doen. Ze moesten in het begin een beetje wennen, maar Ellen had ze snel op hun gemak gesteld. We hebben ze daarna twee uur met rust gelaten om in alle rust te poseren. Uit de beste foto’s hebben we van iedere dochter één foto gekozen en op aanraden van Ellen als Fine art print laten afdrukken. Het zijn de mooiste foto’s die we ooit van onze dochters hebben gezien. Ze staan er prachtig op, zoals ze echt zijn, en het lijkt wel alsof ze uit de foto naar voren komen. Ik kan iedereen aanraden Ellen foto’s te laten nemen.
- Edwin-

Het schilderachtige portret dat je van Lise hebt gemaakt is een groot succes! Het hangt prachtig in onze woonkamer. Je hebt haar persoonlijkheid en emotie precies weten te vangen. Het raakt mij om dat te zien. We zijn er heel blij mee.
-Rogier-

/Kinderportret
   199,- p.p.

Wat krijg je ervoor?

  • individuele fotoshoot (ongeveer 30 minuten)

  • 1 fine art print van 20x30 cm en de digitale foto 

  • kledingadvies vooraf

  • mogelijkheid tot bijbestellen van extra portretten (digitaal of afdruk) tegen meerprijs

Boek een portretshoot

Wil je direct een fotoshoot boeken?

Vul dan dit formulier in: geef aan welke portretshoot je wil, welke datum en je voorkeur voor een tijdstip. Er zijn een beperkt aantal plaatsen vrij.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Phone

+31 (0)648337415

Email

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page