top of page

/Vrouwenportretdag

Altijd al een mooie foto van jezelf willen hebben maar is je oordeel over je uiterlijk te streng?

 

Dan is het tijd om liever voor jezelf te zijn en uit je comfortzone te stappen. Ga in de schijnwerpers staan en durf te stralen als een ster! Laat jezelf zien zoals je bent en zoals ik je zie: mooi, krachtig, kwetsbaar, stoer...


Omarm deze kans om achter je masker vandaan te komen en je zelfvertrouwen te herontdekken in een veilige omgeving. Je hoeft niet te weten hoe je moet poseren of ideeën te hebben over wat je moet doen, want ik begeleid je van begin tot eind. Ga in het licht staan, hoe spannend dat ook voor je is.

Meld je nu hieronder aan voor het boeken van een korte individuele fotoshoot op een van de Portretdagen. Per dag zijn een beperkt aantal plaatsen vrij. Heb je liever een uitgebreide fotoshoot? Boek dan een reguliere, fotosessie op maat.
 

Wat zegt de klant:
 

Ik voelde me best onzeker toen ik hieraan begon, maar Ellen heeft me meteen volledig op mijn gemak gesteld. Wat een geweldige ervaring was het om voor een moment helemaal als mezelf in de schijnwerpers te kunnen staan! Ik ben ontzettend blij met mijn mooie portret en ik raad iedere vrouw aan zo'n mooi persoonlijk portret te laten maken.

-Karin-

We hebben een dubbelportret van onze dochters aan mijn schoonmoeder cadeau gegeven - wat een prachtige foto! Met deze laatste fotoshoot heeft Ellen zichzelf echt overtroffen!

Dit is al onze vierde opdracht bij Ellen, en ze weet ons telkens weer te verrassen. Naast zakelijke foto’s heeft Ellen ons eerder in een schitterend moeder-dochterportret vastgelegd.

Absoluut een aanrader! De rustige aanpak en prettige communicatie van Ellen zorgden voor een aangename samenwerking. Wij kijken al uit naar de volgende keer!

-Antje-


 

/Vrouwenportret

  225,- p.p.

 

Wat krijg je hiervoor:

  • individuele fotoshoot (ongeveer 75 minuten)

  • 1 fine art print van 20x30 cm op Dbond

  • 1 keer kledingwisseling tijdens de shoot

  • kledingadvies vooraf

  • mogelijkheid tot bijbestellen van extra portretten (digitaal en print) tegen meerprijs

Boek een portretshoot
Wil je direct een fotoshoot boeken?

Vul dan dit formulier in: geef aan welke portretshoot je wil, welke datum en je voorkeur voor een tijdstip. Er zijn een beperkt aantal plaatsen vrij.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Phone

+31 (0)648337415

Email

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page