top of page

Ik hou van het creëren van sprekende, vaak kleurrijke beelden die een verhaal vertellen. Mijn portretten zijn puur, maar vaak net even anders door hun bijzondere belichting, styling of specifieke kleur. Ook maak ik graag series foto’s, waarin ik werk vanuit een thema dat mij op een bepaald moment bezig houdt. Tijdens bruiloften vind ik het een feest om de emoties, momenten, connecties en sfeer vast te leggen. Het moet immers een dag worden om nooit te vergeten.

Mijn portretten, Fine-art kinderportretten, persoonlijke series en trouwreportages kun je bekijken in mijn portfolio PortretfotografieSeries en bruiloft. In de fotosessie vertel ik over mijn missie en werkwijze tijdens de fotoshoot, maar ook wat je kunt verwachten. De brochure met daarin praktische informatie en prijzen van portretshoots en bruiloftreportages, kun je downloaden.

Tenslotte draag ik mijn liefde voor fotografie graag aan je over tijdens de fotografieworkshops voor beginners en gevorderden. Er zit vast iets voor je bij!

bottom of page