top of page

Ik hou van het creëren van sprekende, vaak kleurrijke beelden die een verhaal vertellen. Mijn portretten zijn puur en creatief, vaak net even anders door hun bijzondere belichting, styling of specifieke kleur. Ook maak ik graag series foto’s, waarin ik werk vanuit een thema dat mij op een bepaald moment bezig houdt. Tijdens bruiloften vind ik het een feest om de emoties, momenten, connecties en sfeer vast te leggen. Het moet immers een dag worden om nooit te vergeten.

Mijn portretten, Fine-art kinderportretten, persoonlijke series en trouwreportages kun je bekijken in mijn portfolio Creatief portret, (fine-art) KinderportretSeries en Bruiloft. Op de pagina Portretdagen vind je (praktische) informatie over fotoshoots op speciale dagen voor Vrouwenportret en Kinderportret en kun je je aanmelden voor een shoot. De brochure met daarin praktische informatie en prijzen van portretshoots en bruiloftreportages, is te downloaden.

Tenslotte draag ik mijn liefde voor fotografie graag aan je over tijdens de fotografieworkshops voor beginners en gevorderden. Er zit vast iets voor je bij!

 

Mocht je nog vragen hebben of wil je een portret van jezelf, je kinderen of als cadeau voor iemand anders? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of kom eens langs in mijn studio.

bottom of page