top of page

/Schilderlessen

Atelier GN9: een unieke plek voor schilderlessen

In mijn lichte en ruime atelier GN9, landelijk gelegen aan het Gein net buiten het dorp Abcoude, geef ik al jaren met plezier schilderlessen. Kom eens langs, het zal je zeker inspireren.

Schilderlessen:
‘ONTDEK JE CREATIVITEIT’

Iedereen is creatief. Maar hoe haal je die creativiteit in jezelf naar boven?

In deze leerzame en inspirerende lessen tekenen en schilderen staat het ontwikkelen van je creativiteit centraal.

Je gaat aan de slag met gerichte opdrachten waarbij je goed leert kijken en die jouw unieke handschrift, je eigen stijl, verder ontwikkelen. Dat kunnen groepsopdrachten of individuele opdrachten zijn, gericht op wat jij nodig hebt. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen pad bewandelt en dat er heel eigen creaties ontstaan. Als je het durft om los te laten, om niet (alleen) maar bezig te zijn met je gedachten, kom je bij je creativiteit.

We werken o.a. met foto’s, portret of stilleven en vanuit de fantasie, figuratief of abstract. De les begint vaak met wat (losmaak)oefeningen zoals korte schetsjes maken. Er is voldoende ruimte om individueel te werken.

 

Je leert in je eigen werkproces behalve technische vaardigheden ook experimenteren met verschillende technieken en materialen zoals: acrylverf, pastelkrijt, houtskool of inkt maar ook druktechnieken. Ook kijken we veel naar voorbeelden van kunstenaars en reflecteren op je eigen werk en dat van de andere cursisten.

De nadruk bij het lesgeven ligt op de persoonlijke begeleiding en het ontwikkelen van het eigen talent van de cursist, maar daarbij is het plezier van het schilderen net zo belangrijk.

Lessen:

Maandagavond van 19.30 tot 22.00, dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur.

De cursus loopt het hele jaar door, maar is opgedeeld in blokken. Instromen kan op elk moment.

Kosten: 185,= euro per blok van 8 lessen (inclusief materiaal en met extra gratis inhaalles).

 

Voor meer informatie over de lessen of aanmelden, klik op dit contactformulier of bel naar Ellen 06-48337415

bottom of page