top of page

/Fotosessie

Met veel plezier creëer ik portretten die sprekend en sfeervol zijn. Het zijn persoonlijke portretten waarbij ik je karakter zo veel mogelijk naar voren laat komen.

Voor mij is het belangrijk om mensen blij en trots te maken met de beelden die ik van hen maak. Mijn missie is om een connectie met je aan te gaan die nodig is om je te laten sprankelen. Ik portretteer je zo puur en naturel mogelijk, op zoek naar het juiste moment. Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat je op je gemak bent en jezelf kunt zijn voor de camera. Ik ga op zoek naar de juiste interactie en gevoel, want daaruit kan iets moois ontstaan!

Ook kun je kiezen voor een meer artistiek Fine-art portret, waarin ik fotografeer vanuit een achterliggend plan dat ik van te voren met je bespreek. Bijvoorbeeld een speciale achtergrond, andere sfeer, kleuren of styling kunnen het verhaal of de emotie versterken. Dit samen levert een persoonlijk portret op waar je trots op kunt zijn!

Wil je echt iets bijzonders? Dan maak ik een mixed-mediaportret voor je. Daarin combineer ik schilderen en fotografie door achteraf over de fotoafdruk te schilderen. Je kunstportret wordt een investering waar je de rest van je leven van kan genieten. Hoe mooi is het als je portret wordt vereeuwigd in een kunstwerk voor aan de muur?

In de brochure 2023  vind je informatie en prijzen over een portretsessie. Mocht je nog vragen hebben of wil je een portret van jezelf, je kinderen of als cadeau voor iemand anders? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of kom eens langs in mijn studio.

bottom of page